Lahjakorttipuodin ajatuksia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jaa uutinen kaverille...

Puodin taustaa

Isojen ketjujen lahjakortteja saa tänä päivänä hankittua netistä 24/7 helposti. Sen sijaan pienen paikallisen yrityksen lahjakortin ostaminen on jo haastavampaa. Pitää mennä liikkeen aukioloaikana ostamaan kortti eikä kauppa ole välttämättä auki silloin kun itselle sopii. Mielellään kuitenkin tukisi paikallista pienyrittäjää.

Samoin jos esimerkiksi olet menossa / tulossa juhliin toiselle paikkakunnalle, lahjan ostaminen lahjan saajan paikkakunnalta on haasteellista. Lahjansaaja kuitenkin ilahtuisi lahjasta omalla paikkakunnalla, ei tarvitse lähteä toiselle paikkakunnalle lunastamaan lahjaansa.

Mieleen tulee omalta kohdalta vierailu Pohjois-Karjalasssa. Menimme 50v-synttärijuhlille ja lahja piti ostaa täältä Vihdistä käsin. Ajatus oli ostaa joku hemmotteluhoito tai vastaava – ei niinkään materiaa. Maksoimme maksun etukäteen yrittäjän tilille ja yrittäjä sitten laittoi lahjakortin omaan postilaatikkoonsa, josta haimme sen juhla-aamuna. Aika työläs ja hankala lahjakortin hankinta, toki hyvää palvelua tältä pienyrittäjältä.

Isoihin kauppaketjuihin kyllä saa sähköisiä lahjakortteja ostettua helposti ja tähän tarjontaan halusimme tuoda myös pienyrittäjät mukaan.

Mitä lahjaksi?
Lahjakorttipuodissa voit vertailla ja tuumailla mikä sopisi lahjaksi hänelle, siellä on paikallisia yrittäjiä / kauppoja yhdessä paikassa.

Julkaisemme lähiaikoina mukavia arvontoja, joten liity seuraamaan puodin facebookia ja tilaa uutiskirje saadaksesi uusia ajankohtaisia tietoja. Emme harrasta spämmäystä ja voit poistua listalta milloin haluat ilmoittamalla siitä asiakaspalvelu@lahjakorttipuoti.fi.

 

 

Tilaa lahjakorttipuodin uutiskirje saadaksesi tietoa uusista lahjakorttikauppiaista ja hyödyllisiä lahjavinkkeja. Emme harrasta spämmäystä ja voit peruuttaa uutiskirjeen halutessasi.

Parhaimmat lahjaideat helposti.

”Ostamalla palvelusi ja tuotteesi paikallisesti vahvistat oman alueesi elinvoimaisuutta, säilytät paikkakuntasi palveluita ja tuet työllisyyttä omalla paikkakunnallasi. Ei siis ole ollenkaan sama, mistä tuotteesi tai palvelusi hankit”.

Uusimmat kauppiaat

Löydät meidät myös somesta

Lisää luettavaa

Lahjakorttipuoti facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat aina uusimmat lahjakorttivinkit suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa ”Lopeta tilaus” linkkiä.